zondag 20 september 2009

Een mix van blokken.

Dit valt niet mee om hier een geheel van te maken,12 blokken typical dutch,en 12 blokken gemaakt door american ladies,en dit moet dus een top worden vandaar deze USA\NED mix op de grond ,lijkt het wat?? ik laat het wel een poosje liggen dan kan ik er af en toe naar kijken misschien word het nog wat.De klein steen op het tafeltje heeft wel een hele bijzondere vorm,een hartje van steen,zo zie je maar hart voor de natuur.

It's a challenge to mix all these blocks together. It's the result of a block swap with 12 lady's from the quiltgroup and 12 lady's from the USA.
So how to you like it so far?
I think i will let them lay down on the floor, so I can look at it now and then.
The little heart on the table is something from nature, a heart of stone. Mother Nature can be creative too!

4 opmerkingen:

Heidi zei

Wow! Tot mijn verbassing zie ik dat de blokken kan goed bij elkaar Joke. Ik had dit niet verwacht. Heb je een beslissing gemaakt als je ze inderdaad zo samen gaan gebruiken? Op de foto werken goed zoals je ze hebt liggen.

Je tafel is erg gezellig! Wat een schattige steen. En ja, moeder natuur is zeer creatief. Hoe lang heb jullie de caravan nog open? We zou het leuk vinden om nu een keertje bij jullie te komen kijken maar misschien moeten we wachten tot komende lente?

Hugs en groetjes ~
Heidi

Saskia zei

Zo dutchquiltster, goed idee om te mixen ;-)
De stoffen kunnen goed bij elkaar, ook al is er grote diversiteit. Maar misschien is dat juist het meest aantrekkelijke eraan. De smeltkroes waar Nederland een groot aandeel in heeft geleverd in the USA.
Heb je muziekje veranderd, nu heb je weer wat achtergrondmuziek.
Knuffels
Saskia

Anoniem zei

Quilting will certainly keep your fingers moving. How is the injured finger coming along?
Looks like a fun project, to see what everyone else comes up with!
Take care,
Joanne

Anoniem zei

Dag Joke
Dat ziet er inderdaad heel leuk uit, al die blokken bij elkaar. Maar nu nog de rest! Ben je er al uit wat je ertussen gaat zetten? Misschien houd je het simpel maar jou kennende wordt het weer heel mooi. Veel succes en groetjes, Elly